Image Map
| |
ИЗВЕСТУВАЊЕ
 
Почитувани,

Поради промените во термините на поднесување на документи и обемот на документи кои електронски треба да се поднесат до Управата за јавни приходи времето на чекање на издавање дигитални сертификати кај Издавачот на сертификати КИБС е зголемено.

Доколку имате сметка во некоја од следните банки: НЛБ Тутунска банка АД Скопе, Шпаркасе банка Македонија АД Скопје, Стопанска банка АД Битола, Еуростандард банка АД Скопје и УНИ банка АД Скопје, имате можност барањата за сертификати да ги направите во овие банки.

Доколку се одлучите сертификатот да го подигнете во некоја од погоре наведените банки плаќањето ќе го направите во избраната банка согласно ценовникот на банката.

НЛБ Тутунска банка АД Скопје банка Шпаркасе банка     Стопанска банка АД Битола банка     Еуростандард банка     Уни банка    
   
 • Цени на сертификати

 • Ценовник за Персонални сертификати
 • Ценовник за SSL сертификати
 • Ценовник на дополнителни услуги
 • Начин на плаќање
 • Регистрациона канцеларија
 • Локални регистрациони канцеларии
 • Застапници
 •  Потребен Ви е сертификат Верба®, а доаѓањето во КИБС Ви претставува проблем?

    Има решение: Посете ги следните Ваши банки
   
   
    Шпаркасе банка     Уни банка     Стопанска банка АД Битола банка     Еуростандард банка    НЛБ Тутунска банка АД Скопје банка    Капитал банка АД Скопје

   кои се наши локални регистрациони канцеларии и добијте повеќе информации како да заштедите време и пари со користење на нашите сертификати.

  Повеќе >
   Обновување на Верба® сертификати

      Обнова на Вашите Верба® дигитални сертификати     чија важност истекува, можете да направите овде     со кликнување на линкот повеќе. Повеќе >
  Повеќе >
  Повеќе >
  Повеќе >
  Повеќе >
  Повеќе > Повеќе > Повеќе > Повеќе >
  Контакт Сертификати Правила за приватност Мапа на сајтот Помош

  © 2010 КИБС АД Скопје. Сите права задржани.